Espanol
NederlandsEnglishDeutsch

Welkom bij Vogels Autogas

Distributeur van Eurogas en Lovato

Vogels is distributeur voor Eurogas en Lovato.

   

Groothandel voor bedrijven

Voor bedrijven en inbouwstations vervult Vogels Autogas de functie van groothandel en totaalleverancier van autogasapparatuur. Naast voordelige autogasapparatuur en onderdelen kunt u bij Vogels Autogas terecht met uw technische vragen of documentatie inbouweisen. Door onze ervaring van meer dan 30 jaar met LPG installaties inbouwen en continue scholing van onze vakmensen, garanderen wij de hoogste professionele bekwaamheid in onze werkplaats en ons magazijn.  

Hoofdimporteur OMVL Benelux

Voor de eerste en tweede generatie autogas systemen is Vogels Autogas exclusief importeur voor de Benelux van het merk OMVL LPG equipement. Deze prijs gunstige apparatuur wordt veelal geplaatst in wat oudere motorvoertuigen. En biedt het voordeel van de lage aanschafprijs en gemakkelijke afregeling.  

Distributeur IMPCO gassystemen

Vogels Autogas levert IMPCO autogas systemen. Deze LPG systemen worden veelal in oudere Amerikaanse voertuigen ingebouwd. Er is een breed scala aan vervanging onderdelen. Revisie sets (repair kits) en adapters uit voorraad leverbaar.

 

Online Service

Start hier hulp bij het online oplossen van storingen.

Rijdt u nog niet op LPG?

Bereken nu uw voordeel op:

VGI

Het Vogels Gas Injection (VGI) gassysteem is één van de meest moderne autogassystemen


Award voor LPG taxi's in Birmingham
27 november 2017

Afgelopen week heeft het NOx Reduction Champions Project de Local Authority and Public Sector Air Quality Initiative of the Year Award op de National Air Quality Awards in London gewonnen. 


Birmingham heeft middels dit project de karakteristieke taxi's om laten bouwen van vervuilende diesel naar schone LPG motoren. Dit project is mede mogelijk gemaakt door Vogels Autogas en KMS.

Lees verder...
Meer R115 beschikbaar
3 april 2017

Recentelijk hebben wij onze R115 kunnen uitbreiden met de VAG groep (multipoint) en de PSA groep (ook multipoint). Voor de meest recente lijsten kunt u kijken op onze R115 pagina

Wij blijven werken aan de uitbreiding van deze lijsten. Houdt u dan ook onze website in de gaten om op hoogte te blijven hiervan. 

Lees verder...
LPG systeem voor Engelse Taxi's
22 juli 2016
Recent is Vogels Autogas systems samen met KMS een project opgestart om de karakteristieke Engelse Bol Taxi's te voorzien van benzinemotoren met een LPG systeem.Lees verder...
Vogels Autogas neemt distributie Eurogas over
29 september 2015

Hieronder de verklaring van Eurogas-directeur O. Gudde over de overname van de activiteiten door Vogels Autogas.

 

Lees verder...
Dampgastank voor LPG
1 mei 2014
Velen hebben de traditionele handelspropaan- en -butaanfles afgezworen. Daarvoor in de plaats gebruikt men de dampgastank of -tankfles. Dit zijn drukhouders met meerdere openingen, waaronder een overdrukbeveiliging en een 80% vulbegrenzer. Het is een veel toegepaste vorm van opslag. De tanks en flessen worden gevuld met vloeibaar gas.Lees verder...

© VOGELS AUTOGAS | Ekkersrijt 3016 | 5692 CA SON | THE NETHERLANDS | TEL +31 (0)499 473229 | FAX +31 (0)499 460762 ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER